Velkommen til HJEMME HOS

Bolighuset Vinderup

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

image

Stort udvalg i møbler og tæpper

HJEMME HOS Bolighuset Vinderup har i mere end 50 år solgt møbler og tæpper på Søndergade 11-13 i hjertet af Vinderup. Siden 1990 har HJEMME HOS Bolighuset Vinderup også tilbudt møbelpolstring – et forretningsområde der er vokset støt. I dag foregår møbelpolstringen på eget værksted. I dag tilbyder vi foruden møbler, tæpper og møbelpolstring også persienner og solafskærmning.

Inspiration og udvalg til din boligindretning

Kom til HJEMME HOS Bolighuset Vinderup og bliv inspireret til møbler og indretning hjemme hos dig. Her finder du et stort udvalg fra flere forskellige møbelproducenter – heraf mange danske – så du altid kan finde præcis det, der passer dine behov, din personlighed og det liv, du lever hjemme hos dig. Vi servicerer kunder fra blandt andet hele Salling, og områder omkring Skive, Struer og Holstebro.

Det bedste og det nyeste inden for møbler

Vi er en del af HJEMME HOS – et kædesamarbejde mellem uafhængige møbelbutikker, som bygger på den lokale fagmands viden og erfaring. Det betyder blandt andet, at vi følger udviklingen og tilbyder det bedste og nyeste i møbler og boligindretning – og kvalitet til en favorabel pris.

Møbler midt i Vinderup siden 1950’erne

HJEMME HOS Bolighuset Vinderup åbnede i midten af 1950’erne under navnet Færk & Duch Boligmontering. Dernæst overtog Per Ø Jensen forretningen og ændrede navnet til Vinderup Bolighus. I 1991 blev Klaus Lauge Jensen kompagnon i forretningen. Grundlovsdag 1999 hærgede en voldsom brand bolighuset, der brændte ned til grunden. Per Ø. Jensen og Klaus Lauge Jensen besluttede at genopbygge forretningen og kunne i august 2000 slå dørene op til et helt nyopført 1.800 m2 bolighus på samme centrale adresse, Søndergade 11-13, i Vinderup. Samme år blev vi kåret til Årets Butik i Vinderup og hædret med Vinderup Borger- og Håndværkerforenings Bygningspris.

Din GULVSPECIALIST

Hos Bolighuset Vinderup tilbyder vi et bredt udvalg af gulvløsninger til dit hjem. Om det et trægulve eller tæpper - så har vi et bredt udvalg. Ønsker du en løsning med Epoxy gulv i fx din garage, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Nyt liv til dine gamle møbler

Har du gamle arvestykker eller yndlingsmøbler, som trænger til nyt betræk, så kontakt os. Vi løser mange opgaver inden for ompolstring af møbler - både til erhverv og private.

Vi glæder os!

Bolighuset Vinderup i/s
Søndergade 11
7830 Vinderup

Tlf. 97 44 11 98

 

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

Vi sidder
altid ved det
spisebord... 

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image